Zeilkamp

Wil je eens deelnemen aan een zeilkamp? Als je van zeilen houdt, dan is het erg leuk om deze passie eens te delen met anderen.

Hier is een zeilkamp de ideale gelegenheid voor. Je kunt niet alleen leuke mensen ontmoeten die net zo veel van zeilen houden als jij, maar je kunt ook eindeloos van elkaar leren.

Het is dan ook niet alleen een mooie en gezellige ervaring, maar ook een leerzame ervaring waar je nog lang op terug zult kijken.

Waarom wij

Jarenlange ervaring - 14 jaar
Hoog slagingspercentage - 90%
Aantal medewerkers - 7
Aantal zeilboten - 23

De ultieme zeilervaring

Mensen die deelnemen aan ons zeilkamp ervaren dit als de ultieme zeilervaring. Uiteraard is het zeilkamp volledig verzorgd, waardoor je zelf nergens omkijken naar hebt.

Alles is goed geregeld en het enige wat jij hoeft te doen is ervan genieten tijdens het zeilen. Iedereen kan zich aanmelden voor deelname aan ons zeilkamp.

Schrijf je in

Ben jij een echte zeilliefhebber en wil je de ultieme zeilervaring beleven met andere leuke en gezellige liefhebbers van het zeilen?

Kortom, wil jij deelnemen aan ons zeilkamp? Schrijf je dan in. Je kunt dit heel eenvoudig online regelen.

Binnen enkele klikken ben jij verzekerd van je plekje om op zeilkamp te gaan. We zien je graag bij het zeilkamp in Sneek.